Ancora Jaxon Sumato Onz Dubla Br Nr 1/0 Jaxon

De ISport
Recenzii (0)
0 0 0
25,40 Lei
9 ore în urmă
Partajează: 
Ancora Jaxon Sumato Onz Dubla BR NR 1/0 este un carlig conceput pentru pescuitul la crap si alte specii de pesti de apa dulce. Iata o descriere detaliata a acestui produs:Durabilitate si rezistenta: Fabricat dintr-un material durabil si solid, acest carlig este conceput pentru a face fata luptei cu pestii mari si puternici. Rezistenta sa il face potrivit pentru utilizare repetata fara riscul de deteriorare.Design dublu: Designul dublu al acestui carlig ii ofera o stabilitate si o forta sporite atunci cand este fixat in monturile de pescuit. Aceasta caracteristica il face ideal pentru utilizarea cu diferite tipuri de momeli si pentru a face fata muscaturilor puternice ale pestilor mari.Maner ergonomic: Ancora este echipata cu un maner ergonomic, care faciliteaza prinderea si manipularea in timpul legarii nodurilor. Acest lucru permite pescarului sa-si pregateasca monturile cu usurinta si sa se concentreze asupra capturilor.Dimensiuni optime: Cu dimensiunile potrivite pentru pescuitul la crap si alte specii de pesti de apa dulce, acest carlig ofera o echilibrare ideala intre putere si subtilitate. Este potrivit pentru utilizarea cu o varietate de momeli si tehnici de pescuit.Ambalare convenabila: Ancora este livrata intr-o ambalare convenabila, care ii mentine forma si integritatea in timpul stocarii si transportului. Aceasta ambalare permite pescarilor sa-si pastreze echipamentul organizat si gata de utilizare in orice moment.In concluzie, Ancora Jaxon Sumato Onz Dubla BR NR 1/0 este un carlig durabil, robust si eficient, potrivit pentru pescuitul la crap si alte specii de pesti de apa dulce. Cu un design dublu, o constructie solida si dimensiuni optime, acest carlig poate contribui la imbunatatirea performantelor de pescuit si la obtinerea capturilor de succes.
Locație magazin Bucuresti, Romania

Nu au fost găsite recenzii!

Nu au fost găsite comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.