NADA BENZAR MIX COMMERCIAL method groundbait -800g benzar

De ISport
Recenzii (0)
0 0 1
19,83 Lei
10 ore în urmă
Partajează: 
Groundbait Benzar Mix Method Commercial, 800g Benzar Mix Method Commercial este o nada creata special pentru pescarii de feeder tinand cont de trei factori foarte importanti: atractie, digestie si mentinerea pestilor pe vad. Este recomandata pentru pescuitul pe lacuri, rauri si helesteuri unde pestii tinta sunt carasul, rosioara, babusca, platica etc. Groundbait-ul de tip "fishmeal" este bogat in proteine de peste (peste 50% fata de alte nade concurente) si atractanti, putand fi folosit direct individual sau poate fi introdus in diferite mixuri de nada. Datorita peletelor ce stau la baza acestei nade, poate fi umectata si pregatita foarte usor. Sunt disponibile in 6 variante de arome si culori: Red Krill (rosu inchis), Natur (maro), Black Halibut (negru), Scopex-Fish (maro inchis), N-Butyric (maro inchis) si Green Betain (verde inchis). Caracteristici: Tip nada: groundbait; Ingrediente naturale; Stimulenti de hranire; Continut ridicat de faina de peste; Aroma persistenta; Ideala pe lacuri si canale; Ambalaj: 800g/punga. Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic. 
Locație magazin Bucuresti, Romania

Nu au fost găsite recenzii!

Nu au fost găsite comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.